convergence wallpaper art convergence wallpaper art

Convergence: A League of Legends Story: Recenzie

Am fost loviți de către încă un joc video de la „Riot Forge” și nu e dezamăgitor. „Convergence” e un joc în altă regiune față de „The Mageseeker” , dar în același timp , are loc în universul „League Of Legends” . „Convergence: A league of Legends Story” este al 3-lea joc de la „Riot Forge” și al 2-lea cel mai calitativ. Făcut de către „Double Stallion” , „Convergence” e un platformer super fun și reușit cu tente de Metroidvania.

https://www.youtube.com/watch?v=To4VjiMGeV4&ab_channel=Gamer%27sLittlePlayground

INTRO

„Convergence” începe cu personajul nostru principal „Ekko” , un campion foarte îndrăgit în joc cât și în universul „League Of Legends”. Începutul jocului nu e unul foarte atrăgător din prima, dar pe parcurs, totul începe să aibe sens. Scopul principal al lui „Ekko” e să elibereze zona lui natală „Zaun” de corupție.

convergence intro art

GAMEPLAY ȘI COMBAT

Combat-ul din „Convergence” e unul super satisfăcător , cu o mecanică de a da timpul înapoi , o mecanică nouă în jocurile de genul. Jocul o să te învețe pe parcurs să folosești anumite abilități de control al timpului pentru a te proteja sau a creea daune inamicilor. Abilitățile pe care le vei debloca pe parcurs nu sunt doar pentru combat , ci și pentru a debloca anumite pasaje sau scurtături. Platforming-ul din joc e unul super satisfăcător și puțin dificil , dificultatea perfectă pentru genul ăsta de joc. Varietatea de inamici e una destul de bună , la început ai doar inamici foarte basic ca în orice alt metroidvania/platformer. (un tip cu o sabie și un tip cu un pistol/orice altă armă de foc).

Pe parcurs întâlnești tot felul de inamici unici și în următoarele zone , inamicii primesc un anumit buff pentru a îi face mai dificili. De asemenea , ca și în „The Mageseeker” , o jumătate din bossi din „Convergence” sunt copy-paste din „League Of Legends” . Îi putem întâlni pe campionii noștri favoriți precum: Warwick , Jinx și Camille. În joc , anumite capcane pot fi foarte enervante , chiar și cu abilitatea de a da timpul înapoi. Ca în orice Metroidvania , jocul are un „Hometown” , acolo „Ekko” își poate întâlnii prietenii , de asemenea orice prieten imprevizbil are un shop , Un shop pentru cosmetice și unul pentru abilitați , abilitățile le poți cumpăra cu currency-ul din joc.. foarte similar cu cel din „The Mageseeker”.

convergence gameplay si combat art
GRAFICĂ ȘI ENVIRONMENT

Grafic , jocul arată super bine, aș putea zice că arată puțin mai bine ca „The Mageseeker”, dar cu un alt artstyle. Artstyle-ul e super plăcut ochiilor, foarte colorat , dar în același timp și post-apocaliptic. Fiecare zonă e super colorată și design-ul personajelor sunt top-notch, mult mai detaliate față de jocul de unde au fost inspirați. De asemenea fiecare efect e de calitate foarte înaltă și arată superb.

convergence grafica si environment art

SUNET ȘI MUZICĂ

Aparent toate jocurile de la Riot au muzică bună , sper ca și pe viitor să găsească tipul de muzică perfect pentru jocurile respective. Pe de altă parte, sunetele sunt și ele extraordinar de bune , fiecare lovitură și fiecare abilitate dată se simte și se aude perfect. Movement-ul la fel , fiecare pas sau dash are un sunet aparte. Muzica, oh muzica, e perfectă, e un alt stil muzical față de cel din „The Mageseeker”, dar să fim serioși, sunt două jocuri diferite, cu aspecte diferite.

convergence sunet si muzica art

POVESTE

Povestea din „Convergence” e de asemenea una foarte simplă, același caz ca și la „The Mageseeker”, cu anumite plot twist-uri dar cu foarte multa pălăvrăgeală. În joc, traversezi orașul „Zaun” în rolul lui „Ekko”, un tânăr inventator cu un dizpozitiv care îi permite să deruleze timpul înapoi. El și prietenii lui trebuie să lucreze împreună pentru a-și pastra orașul natal în siguranță, dar pe măsură ce pericolul profilează, „Ekko” își da seama că nu poate avea încredere în nimeni, nici măcar în „el”.

convergence poveste art

CONCLUZIE

„Convergence” livrează foarte multe pentru un joc de scala lui, cu un buget mai redus față de unul AAA. Jocul are Gameplay grozav, muzică grozavă și un stil de artă super bun și plăcut ochiilor. Aș putea zice din nou că, „Convergence” e un must-buy pentru persoanele ce caută un platformer super bun cu un gameplay la fel de excelent, mai ales la un preț de 30$. Poți lejer să te distrezi 8-10 ore.

Lasă un răspuns